Bodemsanering Ede

Bodemsanering Ede en Barneveld – GAH de Klomp

Zoekt u een professioneel bedrijf voor bodemsanering in Ede of Barneveld? GAH de Klomp is u graag van dienst. Wij voeren de bodemsanering op professionele wijze voor u uit, en helpen u met alle formaliteiten. Tevens kunnen wij voor u vervuilde grond afvoeren, een olietank verwijderen, of ander grondwerk uitvoeren.

Bodemsanering Ede met certificaat

Bodemsanering is iets specialistisch en is aan veel wet- en regelgeving gebonden. GAH de Klomp is een gecertificeerd bedrijf, en weten als geen ander hoe om te gaan met vervuilde grond. Wij beschikken over het kwaliteitswaarmerk bodembeheer SIKB (BRL SIKB 7000), VCA en ISO 9001.

Op die banier weet u dat de bodemsanering op veilige en professionele wijze wordt uitgevoerd. Wij zijn inzetbaar in heel Nederland, zo ook voor bodemsanering Ede en Barneveld.

Personeel volledig opgeleid en gecertificeerd

Niet alleen ons bedrijf beschikt over alle benodigde certificeringen, ook ons personeel is breed opgeleid. Zo beschikken zij allen over VCA, en met protocol 7001 en 7004 van het BRL SIKB 7000 gaat ons personeel altijd veilig en deskundig te werk.

Regelmatig volgt ons personeel een herkeuring of herexamen, om op die manier op de hoogte te zijn van alle actuele voorschriften.

Procedures bodemsanering Ede en Barneveld

Als u verontreinigde bodem aantreft, en er bodemsanering moet plaatsvinden, dient u hiervan melding te maken bij de provincie of gemeente. Een eenvoudige sanering kan gemeld worden middels een BUS-melding. GAH de Klomp helpt u graag bij dit proces. Door onze jarenlange ervaring weten wij de juiste route, en houden wij rekening met alle wet- en regelgeving.

Doordat wij u bij het gehele proces begeleiden, heef u zelf geen omkijken naar de werkzaamheden, de meldingen en de procedures. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is, en leveren de locatie precies op volgens uw wensen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we gezamenlijk invulling kunnen geven aan uw project.

Niet alleen bodemsanering Ede

Wij werken niet alleen in de regio en Barneveld, maar in geheel midden-Nederland. Wij kennen dus ook de procedures binnen andere gemeenten, en kunnen u daardoor allround van dienst zijn. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor grondwerk, straatwerk en sloopwerk.

Heeft u nog vragen over ons bedrijf, over bodemsanering of over overige werkzaamheden? Neem gerust contact op, wij denken graag met u mee.

Bodemsanering Ede GAH de Klomp