Bodemsanering Utrecht

Bodemsanering Utrecht – GAH de Klomp

Bodemsanering Utrecht of Arnhem nodig? GAH de Klomp BV helpt u graag bij het uitvoeren en begeleiden van de bodemsanering. Zo voeren wij het grondwerk op professionele en veilige wijze uit, maar helpen wij u ook met de randzaken. Denk hierbij aan de voorbereiding, een BUS-melding of de afwerking van de locatie.

Bodemsanering Utrecht op veilige wijze

Het uitvoeren van bodemsanering vraagt om de nodige expertise en kennis. Daarnaast heeft u te maken met veel wet- en regelgeving. GAH de Klomp is een grondsanering bedrijf met de juiste certificaten, kennis en ervaring. Zo beschikken wij over het kwaliteitswaarmerk bodembeheer SIKB (BRL SIKB 7000), maar ook over VCA en ISO 9001. Op die manier weet u dat wij op verantwoorde wijze met de vervuilde grond omgegaan.

Naast bodemsanering Utrecht en Arnhem zijn wij ook inzetbaar in andere regio’s. Wij zijn in elke regio op de hoogte van de lokaal geldende normen, zodat u weet dat werkzaamheden op de juiste wijze worden uitgevoerd.

Goed opgeleid en volledig gecertificeerd personeel

Wij zorgen dat de kennis en kunde van ons personeel continu up-to-date blijft. Ons personeel beschikt over VCA certificering. Tevens werken wij volgens protocol 7001 en 7004 van het BRL SIKB 7000.

Doormiddel van periodieke examens blijven wij continu op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en wet- en regelgeving.

Procedures bodemsanering Utrecht

Treft u vervuilde grond aan? Dan zult u hier melding van moeten maken bij de provincie of gemeente. Vervolgens zal er een sanering plaats moeten vinden om de vervuilde grond af te voeren of te reinigen. Een eenvoudige sanering meldt u middels een BUS-melding. Uiteraard helpen wij u graag bij dit proces. GAH de Klomp BV heeft de benodigde ervaring om de juiste meldingen op de juiste momenten te doen. Wij begeleiden u graag bij het gehele proces. Op die manier nemen wij u al het werk uit handen; van de uitvoerende werkzaamheden tot de meldingen en procedures.

Heeft u vragen over het proces, of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact op, wij denken graag met u mee.

Bodemsanering Utrecht en meer

Naast bodemsanering in Utrecht en Arnhem zijn wij veel breder inzetbaar. Zo kunnen wij u ook van dienst zijn als het gaat om grondwerk, straatwerk en sloopwerk.

Heeft u nog vragen over ons bedrijf, over bodemsanering of over overige werkzaamheden? Neem gerust contact op, wij denken graag met u mee.

bodemsanering Utrecht en Arnhem GAH de Klomp BV

Neem vrijblijvend contact op

Heeft u hulpnodig bij een bodemsanering? Wij staat voor u klaar!
Vul onderstaand contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam

Email

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht