Kosten bodemsanering

Kosten bodemsanering – GAH de Klomp

Kosten bodemsanering – Het uitvoeren van bodemsanering is specialistisch werk. Om verontreinigde grond veilig en goed te saneren heeft een bedrijf certificering volgens de BRL SIKB 7000 nodig. G.A.H. de Klomp is volgens deze BRL gecertificeerd om een bodemsanering uit te voeren, waardoor u zeker bent van een gedegen uitvoering.

Wij hanteren scherpe tarieven voor bodemsanering, en proberen de kosten voor u als klant zo laag mogelijk te houden.
De exacte kosten kunnen per project verschillen. Wij zoeken altijd naar een professionele en duurzame oplossing, die geen onnodige kosten met zich meebrengt.

Onderdelen van de kosten bodemsanering

Een groot deel van de kosten gaat zitten in de afvoer van de vervuilde grond. Daarnaast zijn er meerde eigenschappen die de prijs voor de bodemsanering bepalen. Denk hierbij aan de locatie van de verontreinigde grond, eventueel benodigde bemaling of grondkeringen, en de mate van de bodem vervuiling.

Kosten bodemsanering per m3

Een complete bodemsanering kan al vanaf minder dan €100 per kuub. Wilt u weten hoeveel u bodemsanering per m3 kost? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Kwaliteitscontrole

Om er zeker van te zijn dat de bodemsanering op professionele wijze wordt uitgevoerd zijn wij volledig gecertificeerd. Al onze werkzaamheden voldoen aan de normen VCA, ISO9001 en het kwaliteitswaarmerk bodembeheer. Dit kwaliteitswaarmerk SIKB (BRL SIKB 7000) zorgt er voor dat de werkzaamheden goed worden voorbereid en uitgevoerd. Hierbij voldoen alle werkzaamheden aan de belangrijkste wet- en regelgeving. Denk hierbij aan de Wet Milieubeheer ( Wm), de Wet Bodemsanering (Wbb), de Waterwet en Besluit Uniforme Saneringen (BUS).

Plan van aanpak

Indien u te maken heeft met bodemverontreiniging, kunnen wij gezamenlijk met u een plan van aanpak maken voor de uitvoering van de bodemsanering. Hierbij kijken wij naar de mogelijkheden, organisatie en kosten bodemsanering. Daarnaast zorgen wij dat de bodemsanering snel en efficiënt wordt uitgevoerd.

Wij zorgen dat u vooraf goed weet wat u kunt verwachten, en hoe wij de bodemsanering uit gaan voeren. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

BUS-melding een een bodemsanering door GAH de Klomp Ede kosten bodemsanering

Contact

Als u vragen heeft denken wij uiteraard graag met u mee. Vul onderstaand formulier in, zodat wij zo snel mogelijk contact met u op kunnen nemen. Wij denken graag met u mee!

Naam

Email

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht